Danscentrum Eindhoven
stijldansenprivélessenworkshopsopeningsdanszumba

Informatie

Wij proberen een zeer ruim aanbod aan dansvormen aan te bieden. Kijk hieronder uit velke dansvormen je kunt kiezen.

Stijldansen

Gedurende 15 avonden/middagen leert u in de diverse dansen nieuwe passen, die naarmate u verder vordert in de cursus steeds iets complexer worden. Regelmatig organiseren we dansmatinees. Dit zijn middagen waar u het geleerde nog eens op uw gemak kunt oefenen. Deze zijn voor iedereen toegankelijk, van elk niveau, ook voor mensen die geen cursus bij ons volgen.

Tijdens de stijldanslessen komen de diverse stijldansen aan bod. Bij de beginners is dit de Engelse Wals, de Tango, de Quickstep, de ChaChaCha, de Rumba en de Jive. Naarmate je verder vordert in de cursussen worden de figuren die u leert uitgebreider. Aanvullende in de verdere cursussen leren we je ook nog de Slow Foxtrot, de Weense Wals, de Samba en Paso Doble. Halverwege de cursus hebben we een gezamenlijke avond voor alle cursisten, waar we het geleerde in praktijk brengen tijdens een gezellige avond dansen. De cursus wordt afgesloten met het afdansen.

Openingsdans

Wil je als bruidspaar een mooie openingsdans leren, dan ben je bij Danscentrum Eindhoven aan het goede adres. In onderling overleg kijken we welke muziek en welke dans het beste bij jullie past. Zeker weten dat jullie openingsdans deze onvergetelijke dag compleet maakt.

Salsa en Argentijnse Tango

Workshops

Diverse mogelijkheden zijn hier bespreekbaar, zo kun je aan een workshops denken tijdens een vrijgezellenfeest, teambuildingsdag of bedrijsuitje. Alles natuurlijk op ieder gewenst niveau of met een bepaald thema!

Privelessen

Voor de echte liefhebbers die net iets meer willen leren over hoe ze beter kunnen leren dansen. Uiteraard is aangepast op je eigen wensen en niveau. Daarnaast geven we priveles aan wedstrijdparen. Deze paren zien dansen als hun sport en zijn er ook op die manier mee bezig. Gezien onze jarenlange ervaring binnen de wedstrijdsport kunnen we ook deze paren prima begeleiden.

Shows

Als aanvulling op een evenement, personeelsfeest of andere bijzondere gelegenheid kunnen wij een een dansshow verzorgen. Eerder zijn wij al te gast geweest of op de diverse evenementen, gala avonden en andere dansscholen. Neem met ons contact op om de diverse mogelijkheden te bespreken.