Danscentrum Eindhoven
stijldansenprivélessenworkshopsopeningsdanszumba

Welkom bij Danscentrum Eindhoven

Zojuist hebben we ons nieuwe lesrooster online gezet, waarbij we zelfs een aantal nieuwe dansvormen aangevuld hebben aan ons aanbod.

De stijldanslessen starten allemaal vanaf maandag 13 september en we hebben ook weer nieuwe beginners cursussen gepland op de volgende momenten:

Donderdag 16 september 19:00 uur
Vrijdag 17 september 20:40 uur
Zondag 19 september 21:00 uur

Weet dat de eerste les altijd een kennismakingsles is!

De workouts van Zumba fitness en Xtreme Hip Hop lopen (behalve wanneer de instructeur met vakantie is) gewoon door, vul het contact formulier in wanneer je eens mee wilt komen doen.

Vanaf woensdag 22 september starten we ook met Body & Mind lessen. Tijdens deze les maak je vloeiende dansbewegingen welke steeds terug komen in een andere ritme, of in een andere combinatie of op een andere melodie. Een ding is zeker: na een les Body & Mind ben je helemaal relaxed terwijl je toch een uur lekker bezig bent geweest!

Heb je vragen? Neem dan even met ons contact op en we adviseren je graag! Stuur ons gerust een mailtje op info@danscentrumeindhoven.nl of bel ons op 040 - 287 08 48

Dansavonden

Met regelmaat organiseren we op zaterdag avonden een vrije dansavond.

Het is een perfect moment om jouw nieuwe danspasjes te leren maar het gaat vooral een gezellige avond zijn. We starten om 20:00 uur en gaan uiterlijk door tot 23:30 uur :)

Binnenkort zullen we de data van de eerste avonden bekend maken:

Entree voor het dansavonden bedragen € 4,00 per persoon

Zumba fitness

Ben jij toe aan een leuke workout, wil je niet vastzitten aan een abonnement en vind je een fijne omgeving belangrijk?

Kom dan eens een proefles doen op een van de volgende momenten:

- Dinsdag 19:00 uur
- Donderdag 09:15 uur

Kom gerust eens mee doen, de eerste les is altijd gratis!

Waar zijn wij te vinden?

Sinds september 2016 zijn wij te vinden in het voormalige gemeenschapshuis De Landing. Een prima grote locatie waarbij er meer dan voldoende parkeerplaatsen zijn, goede sanitaire voorzieningen en uiteraard een prima bar.

Ons adres is:

Danscentrum Eindhoven

Tarwelaan 109
5632 KD Eindhoven
Telefoon: 040-2870848

Als je dit adres in je navigatie intoetst kom je uit op de parkeerplaats voor Korein Kinderplein en The Fit Group. Wanneer je om de fitnessclub heen loopt kom je bij de ingang van Danscentrum Eindhoven uit!

Volg ons ook via: